Veel gestelde vragen

U kunt makkelijk contact opnemen via onze contact pagina of een e-mail sturen naar info@go-hoen.nl. Bellen kan ook naar 0642473293

Het apparaat is veilig en beschikt over alle benodigde keurmerken. De software is geprogrammeerd op basis van windows. Het koelsysteem wordt geregeld door een elektronische temperatuursensor, die zich in de verwerkingskop van het apparaat bevindt. De temperatuur wordt in realtime geregeld door de machine en de cijfers worden op het scherm weergegeven. Zo wordt er altijd een juiste temperatuur gebruikt. De Cryoskin is 6 jaar geleden gelanceerd en wordt massaal in Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten gebruikt.

  •  

Afhankelijk van het individu, levensstijl en het dieet wat iemand heeft. De resultaten zijn direct zichtbaar en worden vergroot gedurende twee weken na de behandeling. Het is raadzaam om een normale levensstijl te hanteren, waarbij u normaal gesproken niet aankomt. De CryoSkin behandeling is dan effectief en blijvend. Bij het aankomen van gewicht worden vetcellen weer aangemaakt, waardoor de behaalde resultaten verdwijnen.

De eerste resultaten zijn na de eerste sessie over het algemeen direct zichtbaar, wat vaak zeer bemoedigend is. Er moet echter worden opgemerkt dat de beste resultaten verschijnen ongeveer 15 dagen na de behandeling. Het lymfestelsel voert in deze periode de afgebroken vetcellen verder af, wat volume doet verminderen. Dat verklaart ook de benodigde tussentijd tussen twee behandelingen.

De voordelen zijn meetbaar vetverlies en een verbeterd uiterlijk van de huid. Zoals bij de meeste technieken, variëren de resultaten van persoon tot persoon, maar 95% van onze klanten beoordelen de resultaten van goed tot uitstekend. Het verwachte effect is meestal snel, resultaten moeten onmiddellijk zichtbaar zijn en veel mensen blijven verbeteringen zien gedurende een periode van 2 tot 3 weken.

Vragen?

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Stel ze dan hier!